2020 02 10 WZZ op schema

Op 13 mei 2019 begonnen de werken aan WZZ De Kouter, het gezamenlijke project van de gemeente, het OCMW en Senior Living Group.

Ondertussen zijn de bouwwerkzaamheden, waarvan het einde verwacht wordt in november 2020, zeer goed opgeschoten. Op dit moment is men bezig de ruwbouw van derde verdieping van het woonzorgcentrum (en het dagverzorgingscentrum) en de tweede verdieping van de assistentiewoningen te realiseren. De parking is omzeggens af. En ook het dienstencentrum begint te dagen. Iedere week zitten de bouwheer, de architect en de aannemer samen om goede afspraken te maken over de voortschrijdende werkzaamheden. Vaak werken er een dertigtal mensen per dag op de werf. In de afgelopen maanden hebben diverse leden van de seniorenraad, de raad van bestuur en het gemeentelijke personeel een werfbezoek gebracht. De weersomstandigheden zijn niet altijd ideaal, maar het project vordert goed en zit op schema.

Hoe langer hoe meer willen mensen zich informeren over het project en die interesse juichen we natuurlijk toe. In april zullen informatiefolders beschikbaar zijn. Voorlopig kan u de nodige algemene informatie vinden op www.wzzdekouter.be. Binnenkort volgt meer informatie over de prijzen van een verblijf in het woonzorgcentrum, de assistentiewoningen en het dagverzorgingscentrum.

Met de recrutering van medewerkers starten we tegen de zomer. De effectieve aanwervingen zullen gebeuren in functie van de juiste openingsdatum van de verschillende voorzieningen.

Wie zich ons echter al wil contacteren voor een mogelijk verblijf, een aanmelding op de wachtlijst of spontane sollicitatie, kan daarvoor terecht op volgend e-mailadres info@wzzdekouter.be.

Wie liever telefonisch contact opneemt, kiest best volgend telefoonnummer: 016 79 01 30. (Dat is tevens het contactnummer van het Woonzorgcentrum Groene Boog in Heverlee, een huis van Senior Living Group dat recent de deuren opende.)

Wordt vervolgd!

Kris Debruyne
Voorzitter vzw WZZ De Kouter